Стягане и оформяне на тялото

Стягане и оформяне на тялото, на което да кажете „УАУ“!

Идеални хора няма, всеки знае това, но идеална фигура може да се постигне. Такава обаче е плод на много усилия, постоянство и понякога лишения.

Ако и вие не спирате да се стремите към съвършенство на тялото спрете с гладуване, мъчителни диети и помислете за стягане и оформяне на тялото козметика и упражнения.

Параметри за перфектното момиче:

Има много формули за изчисляване на идеалните параметри на женската фигура. Най-лесният начин да разберете идеалното тегло е в килограми, разделена на височината в метри на квадрат.

Тази формула е известен като индекс на телесна маса (BMI), или индекс Quetelet. Например, теглото на женските 65 кг., височина 1,75 м, докато BMI = 65 / 1,75², така BMI = 21.2 норма е индекса на телесна маса от 19.5 до 22.9 за жените на възраст не повече от 25 години за млади жени на 25 години нормален BMI може да бъде до 25,9. В допълнение към теглото на перфектна фигура, се характеризират различни параметри, а именно правилните пропорции.

Идеалната фигура за момичето, според мъжете е, че формата му прилича на пясъчен часовник. Тънка талия, заоблен ханш и забележителни гърдите – това е нещо, за което всеки мечтите.

Най-доброто съотношение талията и ханша се счита 0.7. За да разберете своя собствена връзка е необходимо да се разделят обиколката на талията в сантиметри на ханша в сантиметри.

Стига обаче с толкова цифри, ето и как да се превърнете в идеалната жена:

За да се превърнете в съвършеното момиче, не е задължително да полагате много усилия. Достатъчно, за да се храните правилно, да се грижите за себе си, да се занимавате със спорт.

Правилното хранене включва яденето на здравословни храни, включително достатъчно количество плодове и зеленчуци. Откажете се от бързото хранене, ограничете сладките и нишестени храни. В допълнение, трябва да пиете 2 литра вода на ден. Приложете и някой по-подходящи упражнения от фитнес, аеробика, някои предпочитат йога.

Ако сериозно обърнете внимание на здравето си и фигурата, стягане и оформяне на тялото, може да получите мечтаното перфектно тяло. Когато жените се обичат и да се грижат за собственото си тяло, те стават перфектно несравними, както външно, така и вътрешно. Желаем ви духовно и физическо здраве!

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *