Оформяне на лицевия контур

Повдигане контура на лицето – упражнения, козметика и масажи

Когато стигне до определена възраст жената започва да се дразни от появата на дефекти. Младите момичета изглеждат еднакво красиви и без грим. Когато представителките на красотата минат над 30 години, промените започват да се появят на кожата.

В такива моменти започва да ги измъчва въпросът за това как да се подобри външния вид. Всеки знае, че кожата е състояние на всеки човек поотделно. Като правило, след 40 години тя започва да се променя драстично.

Питате се как да затегнете овала на лицето?

Когато формата на лицето започва да се свива, можете да приложите своя собствена терапия, без използването на пластичната хирургия. За да направите това ще ви трябва набор от упражнения редовно и без пропуск.

Най-добрият вариант е да се използват подходящи козметични продукти за стягане най-малко 3 пъти седмично. Ако в съставът им участват зелен чай или алое, то не само се прави затягане на контура на лицето, но то се насища с витамини и етерични масла. Това допринася кожата да се хидратира.

Козметична маска за регенериране кожата и отстранява мъртвите клетки се избира, според това какъв тип кожа имате.

Към всичко това, идеално допълнение е самостоятелният масаж. Това се прави всеки ден в продължение на 10-15 минути. Масажът се извършва с нежни движения върху почистената кожа на лицето.

Оформяне на лицевия контур и затягане зоната на очите може да се прави с масажиращи кубчета лед, сутрин и вечер, всеки ден. В кубчета лед се използват билкови чайове от лайка, невен или мента.

Отварата от билката може да бъде заменен с минерална вода и лимон. Ледените кубчета трябва да се прилагат към клепачите в областта на миглите и да се пренасят до веждите.

Методи за оформяне контура около устата – тук освен подходящата козметика за устата, помага и гимнастика с изказване на гласни букви от азбуката: „А“, „Ъ“, „О“, „У“, „Е“, „И“.

Важно е да се правят маски за стягане на кожата и оформяне на контура на лицето. След всяко прилагане на маската може да се измие с хладка вода и да се нанесете овлажняващ крем.

Основната причина за отпускане на кожата е след загуба на тегло. Това става поради липса на аминокиселини и протеини. Тези елементи се срещат в месо, морски дарове, сирене, яйца. Тези продукти ще направят кожата по-еластична и гладка.

Също така са важни козметика и по-специално кремове съдържащи витамини А, С, Е, К и Q10. Те изпълняват функцията за стимулиране на естественото възстановяване на кожата.

Нанесете крем преди лягане.

Еластичността е субект, който зависи от съдържанието на колаген в клетките.

И така, за да се възстанови еластичността, първо следва измиване с топла вода, после със студена. Най-често бледо и сбръчкано лице се появява при хора, които са постоянно под стрес.

Ето защо, за да се възстанови привлекателността на личицето, трябва да спрете с нервността и да започнете да спите поне 7 часа на ден. Не забравяйте, че постоянната смяна на опит на структурата на кожата губи своята еластична връзка.

Най-често срещаните ранни бръчки се появяват при хора със сух тип човек, така че трябва постоянно да хидратирате.

За да почистите, не използвайте сапун, който изсушава кожата, по-добре е да използвате тоник или мляко, в крайни случаи, термална вода. Като част от тези козметични средства трябва да вземате пантенол и алантоин, които успокояват кожата.

За да бъде красива и добре поддържана, трябва да се работи постоянно над нея. Тези усилия няма да станат напразни.

Красотата със сигурност ще бъде забелязана и оценена, а мъже и жени ще завиждат.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *